Australian Treasures

Webdevelopment, Webdesign, Prestashop, PHP

Begonnen als fysieke winkel in Hoorn is Australian Treasures specialist in o.a. Didgeridoo’s, Boemerangen en andere typische Australische producten.

Met de webwinkel die ik heb mogen ontwerpen en bouwen is de verkoop uitgebreid naar Europa en daar buiten. De webwinkel is beschikbaar in 3 talen en accepteert meerdere valuta's. Het bestel-, facturatie- en betaalproces verloopt volledig automatisch.

Naast de populaire Nederlandse betaalmethodes zijn er diverse buitenlandse betaalmethodes geïntegreerd in de webwinkel om ook deze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Website design homepage
De homepage van Australian Treasures

Koppelingen

Naast de directe verkoop zijn er koppelingen gemaakt met Bol.com en maar liefst 4 Amazon landen. Productinformatie, prijsstellingen en binnenkomende orders kunnen voor alle platvormen vanuit de eigen backoffice geregeld worden.

Voor een snelle verzending is er een koppeling met MyParcel. Zo kunnen de verzendingen en bijhorende labels rechtstreeks vanuit de backoffice aangemaakt worden. Dit verkort de doorlooptijd van een bestelling aanzienlijk.

"Het ontwerp is precies wat we zochten, een rustieke uitstraling meer toch heel overzichtelijk."
Niels de Lang

Niels de Lang

Australian Treasures
Ontwerp van de product pagina
Productpagina
Sluiten

Contact

Kijken of het klikt en even sparren over een idee of project?
Je bent van harte welkom om langs te komen in Harderwijk, maar ik kan natuurlijk ook altijd op locatie komen.

P.C Boutenslaan 34A
3842BJ Harderwijk
Nederland

KvK: 081 472 82
BTW: NL002118873B28